14. februar 2015

Om oss

Senja Elementer AS driver hovedsakelig med fabrikkproduksjon av ulike typer trebaserte bygningselementer (forretningsbygg, eneboliger, leiligheter m.v.). Selskapets hovedkontor og fabrikk er lokalisert ved Silsand på Senja, der det produseres i moderne lokaler og med tidsriktig utstyr. 

Historie

Senja Elementer AS ble stiftet i 1994. Vi er etablert med kontor og fabrikk på ”eventyrøya” Senja, og med adresse Laukhellaveien 316, 9303 Silsand i Lenvik kommune. Vi har i dag 4 elementjigger og et funksjonelt kappanlegg. Maksimal årlig produksjonsvolum er ca 20 000 m2 bygningselementer.

Eierskap og organisasjonskart

 • Senja Elementer er et heleid datterselskap av Bygg i Nord Gruppen AS
  .
 • Organisasjonskart:
  – Ørjan Johnsgård (styreleder)
  – Stian Hansen (salg og ny daglig leder)
  – – Espen Bynjulfsen (Produksjonsleder)
  – – Svein Rasmussen (logistikk/innkjøp)
  – – – 7-8 tømrere i produksjon

Medlemsskap / godkjenninger

Verdier / medarbeiderplakat

 • Våre kjerneverdier — og hva vi legger i disse — ble utarbeidet av hele bedriften.

Medarbeiderplakat_2013

IK (Kvalitet og HMS)

 • Vi har klare og definerte mål på disse områdene. Når det gjelder kvalitetssikring av våre produkter og tjenester har vi et godt og oppdatert system for å ivareta dette. Systemet var sist revidert i 2014. Vårt mål er selvsagt 0 feil.
 • Vi ønsker å være blant de ledende på HMS. Systemet ble revidert i 2014.11.02. Vi har som mål å ha 0 ulykker og generelt lavt fravær pga av sykdom. Vi er IA bedrift og medlem i Stamina Helse (tidligere Hjelp24 BHT) som er en offentlig godkjent og landsdekkende bedriftshelsetjeneste.

Våre ansatte